maanantai 1. huhtikuuta 2013

Palloja

Sain äitiltä Marimekon pallotrikoita. Olin nimittäin jo pitkään etsinyt yhtä kouluprojektia varten punaista puuvillakangasta jossa olisi valkoisia palloja, ei muuten meinannut löytyä mistään. Trikoota en siis alunperin olisi halunnut mutta se sai luvan kelvata. Valmistin koulutyötäni varten kellohameen kyseisestä trikoosta ja kun palat leikkasi vinoon langansuuntaan niin ihan mukavasti tuo laskeutuu.


Hameesta kuitenkin tuli hieman turhan väljä vyötäröltä joten siihen pitäisi vielä jotain keksiä. Tähän ompelen vielä korsettiyläosan joka tulee vanhoista farkuista sekä tuosta pallotrikoosta.

Täyskello siitä tuli, kahdeksasta kappaleesta. Ja kaavojahan ei ollut :) Kun tämä projekti pitää koululla esitellä niin pitää varmaan kaavat tehdä vielä jälkikäteen. Kellohame kun on helppo tehdä ilman kaavojakin.

Kangasta jäi sen verran että sain niistä pari paitaa. Näissä käytin Joka tyypin kaavakirjan raglahihaisen paidan kaavaa.Koirakin änkesi kuvaan mukaan :D Itse en ainakaan vielä kehtaa omaa naamaani täällä näyttää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti